Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 8. 2018

4. Petr Pospíšil (42 let)

pospisl_c.jpgMám středoškolské vzdělání, podnikám v oblasƟ elektro a IT služeb, mou největší zálibou je sport, věnuji se trénování basketbalu mládeže, jsem ženatý, mám dvě děti . V Malesicích se pohybuji přes 20 let, od roku 2007 tady trvale bydlím.

Malesice se čím dál rychleji rozrůstají, přibývá nových sousedů. To je pro nás jako obvod bezesporu dobře. Bohužel rozvoj infrastruktury, služeb a kulturního dění v obci neodpovídá potřebám. Potřebujeme vodovod, kanalizaci, chodníky, silnice… Nejen že mnohé z uvedeného ani po téměř 16 letech od připojení k Plzni nemáme, ale ani nevíme, kdy se s realizacemi začne.

Neustále si pokládám otázku, jestli jsou tedy Malesice stále na okraji zájmu Města Plzně, nebo jen o sobě neumí dát vědět a vybojovat si to, co jiné obvody mají již desítky let? Vnímám jako nezbytné aktivní zapojení vedení obvodu do komunikace s Městem Plzní. Stanovit si jasné cíle a neustále bojovat za zájmy Malesic. Realizace těchto cílů není jednoduchá, ale jsem přesvědčen, že s patřičným nasazením jich můžeme dosáhnout.